Є можливість попереднього перегляду моя собака, дорослий розмір?

Кілька днів тому я прийняла три-місяць собаки. Я не знаю його породи. Насправді, він змішаної породи. Він важить менше 1 кг зараз.

Б хто-небудь вгадати його можливий розмір і вага в майбутньому, ґрунтуючись на його поточний розмір, вага і вік?

Ось деякі фото:

enter image description here

enter image description here

+245
Djamilya 27 лют. 2014 р., 22:52:38
32 відповідей

У мене пес японський шпіц, який складає 5 тижнів.

Я намагаюся годувати його песик собачка рідкі вітаміни. Ветеринар каже, що це добре для нього, щоб взяти. Я використовую піпетку, щоб управляти ними.

Але кожен раз, коли я намагаюся, він закриває рот. Як я можу змусити його приймати вітаміни?

+995
the1 03 февр. '09 в 4:24

Це Cystone ефективний проти ІМП (інфекції сечовивідних шляхів)?

Фон:

Ветеринар виписав Таванік і Cystone для моєї собаки УТІ. Я особисто мав проблеми з ліками помічені як трав'яний—як Cystone—в минулому. Що стояло, що вона не памфлет з побічними ефектами і т. д.

Я не міг знайти його на drugs.com як тільки знайшов його на Амазонці.

Я знову бачу тільки ветеринар і хотів би знати ще до візиту.

+941
izvili 7 бер. 2016 р., 04:48:48
Інші відповіді

Пов'язані питання


Схожі питання

Моя п'ятирічна кішка раптом почала какати під мого ліжка і перед моїм душем в кутку і пісяє прямо перед нею вікно і прямо перед ним. І вона пісяє дуже сильний запах. Як він проникає в мою квартиру.

Це відбувається приблизно на початку червня, коли мої сусіди переїхали. Вони мають дуже доброзичливий нефіксовані кіт, який живе поза за його розпилення всередині. Я не можу нікуди піти без його, сказавши Привіт.

Я очистити мій будинок, ложці її щодня. Кожен раз я знаходжу ПНО я поклав її в коробку, щоб спробувати відновити асоціації. Її їжа не змінилася. Вона все ще на Пурину.

Я думаю, мені потрібно, щоб спробувати отримати деякі для видалення запаху сечі на підлогу, більше лотка для неї, щоб спробувати. Я збираюся зняти тканину з мого пружинний блок і зробити під ліжком менш привабливим.

+916
kaju rahat 22 серп. 2018 р., 08:12:44
захворювання з конкретними симптомами, яка викликає біль, дисфункції, лиха, соціальні проблеми, або смерть
+861
Saurabh Deshpande 12 квіт. 2017 р., 20:55:19

Коротше кажучи, мені дали хворої дитини леопарда гекона, тому що я був єдиною людиною, що власник зоомагазину знаю, що буде піклуватися про нього, так як я вже 3 геконів леопарда.

Дитинча леопарда гекона дуже худий і палицею хвіст, я вважаю. Він не їсть і виглядає дуже слабким. Я можу щось зробити для нього, щоб почати їсти?

(Зараз в 10 галонів з паперовими рушниками. Я поклав у миску маленька дитина борошняні черв'яки змішані з кальцієм тільки в тому випадку, якщо він зацікавлений).

+855
Elphas Kipkemboi 27 трав. 2019 р., 06:27:08

Ви повинні запитати себе, чому він йде гіпер, коли я скажу йому "ні". Це тому, що ви хочете відвести його від дії він виконує, що ви хочете зупинити? Так ви женіть його, і він злякається і відмовиться бути захопленими. Якщо це так, ви ефективно навчав його чекати неприємностей почувши "ні", тому він буде просто в паніці і біжать дико навколо, щоб уникнути побиті. Тренінг був ефективним, і він буде тепер працювати чи ви як і раніше переслідувати його чи ні.

Звичайно, я не можу знати, якщо це причина вашого кота йде гіпер. Проте вона є ключем до вирішення проблеми, коли ви зрозумієте, що змушує кішок робити це. Він би краще працювати, щоб знайти способи запобігти заздалегідь його дикий біг, ніж шукати шляхи, щоб заспокоїти його потім вниз.

На даний момент це слово "Ні", яка запускає вашу кішку балістичних. Припиніть використовувати його. Впоратися з поганим поведінкою (той, який змушує вас говорити "ні") з допомогою інших засобів. Спрей пляшки, наприклад. Хоча спрей використовувати пляшки складно, насправді я уявляю, що це не магія у вашому випадку. Вибір методу залежить від того, що кішка робить те, що ви хочете зупинити. Приказка "Ні" - це явно не добре.

Коротше кажучи, змінить спосіб, яким ви реагуєте на погану поведінку вашої кішки.

+842
redondoxx 21 груд. 2018 р., 01:57:17

Пропозиції щодо littlekellilee всі дуже гарні і зменшити найпроблемніша сечовипускання. Що сказав, Це звучить, як він "розлючений" і це, як він справляє нужду. Пропозиції 1 & 2 є великими для більшості проблеми сечовипускання, але може і не ця ситуація (хоча і вони можуть тільки зробити краще - не гірше ситуація).

3 можете допомогти, дайте йому знати, що "будь ласка, не роби цього, мені боляче", що він, напевно, не знає. Звичайно, ловити кішку, перш ніж складно і вони не люблять, коли порушується це робити. Я б зробив це сам.

Чищення-це теж дуже важливо, тому що один раз він позначив щось мені здається більш розумним знову пописати там. Перкарбонат є хорошим способом знищення сечовини та інших компонентів смердючої сечі може викликати знебарвлення поверхні, і я рекомендую полоскати потім.

Він хвилюється, нервує, і, можливо, болю. Може бути, робота з ПТО у зменшенні болю. Інша річ, яку ви можете зробити, це багато додаткового часу гри (і будь-які інші речі, які він дуже любить) це може відвернути його, щоб він менше часу, щоб роздумувати, і дозволити його сечовипускання - удачі.

+839
sws 1 лист. 2012 р., 10:04:32

Я читав на іншому сайті про введення гумової сітки, лінії шаф з верхньої частини драбини. Вартість до 10 $в Lowes. Сітка утримується на місці за допомогою петлі, виготовленої з ізоляційної стрічки, що робить його ефективно двосторонній. Одного разу вони потрапляють в ритм на вершині сходів вони прекрасні на нижній половині. Після того, як допоміг моїй собаці один раз, тепер він ходить вільно вгору і вниз. Це просте і ефективне рішення.

+780
SQ9MCP 14 груд. 2010 р., 10:58:16

Один: забудьте поради твоєї мами про собаку-навчання, вона, здається, є деякі дійсно застаріла інформація.
Тепер про цуценя: потрібно терпіння зараз. Багато чого з цього. Ось що цуценят часто потрібно. Звертається з вами, сидіти де-то в її очах. Кинути лікувати, нехай вона його з'їсть. Кинути іншого. Не сидіть обличчям до неї, але боком, так що вона може підійти до вас на своїх умовах.
Скільки їй років? Цуценята до певного віку не здатні повністю контролювати свій сечовий міхур. Ти не можеш звинувачувати її за це. Коли вона потрапляє в аварію, ігнорувати її, і тихо його прибрати. Використовувати очищувач, який буде позбутися від запаху, теж.
Також, подивіться "покірне пісяє". Мочитися може бути ознакою відправкою до вас, не бажаючи, щоб позначити територію, намагаючись дошкулити вам, або що-небудь подібне.
Крім того, для подальшого навчання: собаки, особливо цуценята, люблять ласощі, але вони теж люблять увагу! Всякий раз, коли вона робить все, що ви знайдете бажану, похваліть її. Всякий раз, коли вона робить щось неправильне, що можна спокійно ігнорувати, ігнорувати його. Коли вона робить щось небажане, ви не можете ігнорувати (для неї небезпеки, пошкодження речі), перенаправити її: спочатку ніжно відштовхнути її, потім, коли вона перестала поведінку, дати їй деякі дивовижні альтернативи: жувати іграшки добре працюють з цуценятами!
Я сподіваюся, що допомагає. Собака-навчання настав тихий довгий шлях з тих пір домінування-теорія і роблячи собаку покірною до вас. Дивитися в будь засновані на заохоченні тренування ви відчуваєте, буде працювати для вас! І насолоджуватися життям з вашим щеням :).




+740
Saphal Dewan 19 бер. 2019 р., 11:56:34

Дуже ймовірно.

Деякий час назад, отримавши німецька вівчарка, який був навчений реагувати німецької команди був пунктик, навіть якщо пси будуть йти в режимі нон-німецько-говорящих будинків.

Багато собаки не можуть "сприймати" вистачить телевізор, щоб подивитися його і навчитися відключатися все, що приходить з тої сторони і ігнорувати все це. Це завжди гуморні дивитися собака, яка дізналася, що досі хвилююсь, коли є дверний дзвінок, собака, або стукати по телевізору.

+738
user78694 22 черв. 2014 р., 20:49:24

Кокосове масло є безпечним для кішок, якщо давати в міру.

Потенційні побічні ефекти включають:

  • Розлад шлунка
  • Діарея
  • Панкреатит
  • Набрати вага
  • Алергічна реакція на кокосове масло

Оскільки ви дозволяєте вашої кішки є невеликі суми без будь-яких алергічних реакцій, я думаю, можна з упевненістю припустити, що це не алергія.

Кокосова олія має багато переваг для кішок і може бути використане внутрішньо або зовнішньо для цілого ряду причин:

Актуальні

  • Лікувати алергію, екземи та інших шкірних подразнень
  • Зволожує суху шкіру
  • Знімають свербіж
  • Покращують загальне самопочуття пальто
  • Діють як бар'єр проти алергенів навколишнього середовища і хімічних речовин
  • Чистка складках шкіри

Внутрішні

  • Лікувати алергію
  • Допомога в проходження грудок шерсті
  • Зменшити запалення артриту
  • Поліпшити погане дихання
  • Лікування легкої гінгівіт
  • Полегшити запор
  • Поліпшити здоров'я шлунку
  • Борються з бактеріальними інфекціями
  • Підвищення енергетичної мозку

Скільки?

Дослідження, які я зробила передбачає 1/8 до 1/2 чайної ложки один або два рази в день. Ось у чому заковика, екстра вірджин кокосова олія містить 92% насичених жирів, або 117 калорій на столову ложку, 14г жирів і 12 г насичених жирів. Це висококалорійна добавка. Якщо ваша кішка вже існуючих проблем з вагою, або якщо він набирає вагу, тоді, можливо, доведеться скоротити, або зменшити його споживання калорій в іншому місці.

Як з нічого, якщо ви бачите які-небудь побічні ефекти, негайно зупиніться і проконсультуйтеся з вашим місцевим ветеринаром.

Джерела:

https://www.petmd.com/cat/nutrition/coconut-oil-cats-it-good-idea https://bostonstreetvet.com/2014/12/12/10-uses-for-coconut-oil-for-pet-health/ https://www.organicfacts.net/coconut-oil-cats.html

+689
user273763 5 серп. 2018 р., 04:37:33

Як для сухої, так і вологий корм, які критерії можна використовувати, щоб визначити, на моєму власному якщо це якісний корм для своєї кішки (здорові коти)?

В минулому у мене був досвід, де, коли я розповіла ветлікаря, що їжа, яку я використовував, вони б сказали: "ні, це не гарна їжа, використовувати замість цієї іншої марки". Звідки ветеринара знати? Я хотів би бути в змозі, щоб приймати подібні рішення самостійно, тому що бренд мій вет рекомендує явно не завжди доступно.

Однак, це проблематично, тому що ціни ("це дорожче, повинно бути краще"), запаковування ("цей дизайн виглядає професійно, це повинно бути краще") і написи ("слова" здоровий " і "рекомендуємо" на упаковці, вона повинна бути краще") це дуже відволікає. Я не дійсно знаю, що я шукаю. Єдине, що я в чомусь упевнені-це вибір відповідного цільового кішка вік по маркуванню.

Що я повинен шукати в хорошій їжі?

+664
big d 20 квіт. 2017 р., 05:05:59

Я помітив, що один з моїх сомів становить 1,5 см душить гуми або іншого матеріалу ремінця навколо голови, яке, повинно бути, почав різати плоть з ранку до вечора:

enter image description here

enter image description here

Я поняття не маю, як це могло б увійшов в акваріум і з якого матеріалу він. Це може бути метал, але я думаю, що це малоймовірно.

Що є кращою процедурою, щоб видалити групу? Як прискорити загоєння?

+645
Rafaat Shafique 15 трав. 2014 р., 03:47:17

Я бачив цей пост воскрес і я хочу поставити в ресурсі я знайшов


Викорінення Кліща 101:

* Перметрин *

Перметрин випускається в різних формах - Провент-а-Полушка (Пем), Нікс/позбавитися від вошей, лікування, перметрин-10 з магазину поставок худоби і т. д. Після змішування з водою його напіврозпаду складає 30 днів, якщо зберігаються далеко від прямих сонячних променів.

Пем має ряд переваг. Він був протестований для використання з гадами, і він поставляється готовим до використання. Недоліки полягають у тому, що це дорого і більшість рептилій магазинах поки його немає в наявності, так що ви повинні чекати його, щоб бути відправлений до вас, якщо у вас немає ніяких на руках. Між тим кліщі зайняті годівлі та розведення.

Нікс/видалити дешевше, ніж Пем і легко доступні в Walmart, CVS та інші аптеки. Це також легко розвести: змішайте дві унції (59 мл) пляшка з крему-ополіскувача з одного галона води.

У доларах за унцію перметрин-10-це найдешевший з трьох варіантів, один з восьми унцій пляшки складе 240 літрів розчину, а всього 6 мілілітрів це необхідно на літр води, щоб зробити ефективний кліщ спрей. Плюс в тому, що якщо у вас багато змій для лікування це допоможе зробити це дуже економічно. Недоліком є те, що це все дуже легко зробити занадто сильний розчин перметрин, який може серйозно поранити або вбити вашого змій.

Незалежно від того, який продукт ви використовуєте, він повинен бути правильно використаний. Я ніколи не застосовувала продукту перметрин прямо на моїх змій, так як він не потрібен для лікування кліща, і отруєння перметрином в Змія може викликати незворотні пошкодження нервової системи або смерть.

Використовуйте перметрин: спрей корпусу, паперові підкладки, і ховається з розведеним розчином або пам. НЕ РОЗПИЛЮЙТЕ ВОДУ МИСКУ. Дозволити все, щоб повністю висохнути, перш ніж повертати змію в свій будинок. Також мати запас очищеної і висушеної газетою або паперовими рушниками і пригостили приховує доступні, так що, коли змія нагадит, ви замінюєте брудний папір і оброблені шкури одні. Обробіть корпус кожні два-три тижні.

* Рептилії Спрей *

Гадина спрей вбиває кліщів при контакті у вологому стані, після висихання вона втрачає свою ефективність досить швидко. Гад спрей являє собою розчин солі, а не інсектицид; він вбиває кліщів шляхом зневоднювати їх. Я не спрей змій, а більше на підлогу, ніж на змію. Замість цього я спрей білий паперовий рушник і протріть його на змію. Таким чином, ви отримаєте рівне покриття на змійці, ви можете працювати його в область під підборіддям дуже добре, так як це улюблене притулок для кліщів, не підкреслювати ваш змія, і ви можете шукати кліщів на паперовий рушник, щоб побачити, як швидко вони винищуються. Застосовувати два рази на тиждень. Примітка - ця штука болить, як Ч*** у відкриту рану.

* Гарячий Постріл Немає-Прокладки Бича *

Деякі люди приймають гарячий постріл немає-шкідниками стрічку, нарізати на шматки, кожен шматок покласти в невелику герметичний контейнер, тикати декілька отворів у контейнері, і поставити контейнер в кожен корпус змія. Я використав не-шкідниками смуги, але я просто повісити його в кімнаті змії і закрити двері. У будь-якому випадку ефективний, особливо якщо у вас великий спалах.

Якщо ви використовуєте його, зняти чаші з водою в якості інсектициду сильно тягне до води, і ви не хочете, щоб змія його пити. Через 24 години зніміть (або шматки), покласти їх в герметичний контейнер для подальшого використання, провітрити кімнату і поставити чашки з водою назад. Повторити тижневе лікування.

Важливо! Якщо ви тримаєте тарантули, фідер плітка/dubias, цвіркунів і т. д. не використовуйте-шкідників газу, так як це може вбити їх!!!!

* М'яке Мило Блюдо *

Одна або дві краплі м'якого засоби для миття посуду у вашої змії водяній бані порушить поверхневого натягу і запобігти кліщів від плавають в воді, так вони тонуть. Не більше, ніж це необхідно, Ваш змія не повинна виглядати як вона приймає ванну.

* Спека *

Не смійтеся, але температура 135*F за п'ять секунд вб'є кліщів і яйця. Я купив теплову гармату використовують для зачищення фарби, який може бути встановлений, щоб підірвати гаряче повітря від 180*F до 1200*Ф. з допомогою теплової гармати і температури пістолет я обігрів поверхонь і щілин моїх стійках і шафах, щоб вбити будь-якого кліща яйця, які, можливо, були прокладені за межами ванни. Не огороджувальні поверхні і приєднаних/клеєний місцях занадто жарко, або ви можете пошкодити їх.

Лікування кліща слід продовжувати протягом 30 днів після припинення перебування кліщів на змії, як яйце може прийняти, що багато часу, щоб вилупитися.

* ЗАКЛЮЧНЕ ПРИМІТКА *

Ефективний карантин означає, що ви звертаєтеся з кожного нового прибуття ніби кліщами, і нові змії тримаються подалі від ваших встановлених колекції як можна мінімум на 90 днів. Я ставлюся до карантинному корпусі, ховається, і папір з перметрином в день або так перед Новим змії прибуває, і я протріть його з паперовим рушником, змоченим у гада спрей як частина процесу перевірки, коли він виходить з коробки. Якщо це кліщі, я знаю його протягом дня або двох. Це стосується і змій з "надійних" джерел, моя перша лепта спалах ще не помер від того кому я довіряв.


скопійована з https://ball-pythons.net/forums/showthread.php?244084-purchased-snake-with-mites&highlight=mites

Пару заміток на цей рахунок. Я буду рекомендувати хім обробок говорить, що якщо спалах кліща-це дуже погано. Схоже, що у вас тільки початок, тому я б спочатку спробувати відбілити клітку мила й води/ Бетадин стратегії. Тільки у важких обставинах повинні ви ризикуєте піддаючи ваші змії хімічних речовин. Гад брызга це, напевно, добре, але пам'ятай, що сіль також будуть висихати вашої шкіри змій теж. Існує також стратегія лову кліщів на поверхні поза клітини, класти догори ногами або двосторонній скотч у коло навколо нього, щоб побачити, якщо ви можете захопити будь-якій спробі до втечі або просто прогулянок. Як я вже згадував у коментарі, ви повинні вичистити відразу і після відбілювання і після пари випаруються, ви повинні покласти паперові рушники, щоб покрити дно, щоб зробити його так що ви можете легко очистити всі клітини субстрат і так видно легше кліщів. Пам'ятайте, Не використовуйте чаші з водою в присутності хімічних речовин і продовжувати лікування до 30 днів.

На жаль, щоб оживити мертвого посту, але завжди є питання кліща і це добре знати кілька інших рішень, якщо Бетадин не працює

+643
Huo 10 груд. 2017 р., 22:36:56

Мій кролик випив менше і менше, дні прогресували, і мені цікаво, що відбувається. Вона використовується, щоб випити цілу пляшку в день, але зараз вона впала до 4 днів в літрі води. Що я повинен робити?

+634
dcmm88 22 бер. 2011 р., 12:04:41

У мене є один чоловік 5 років папуга. Він дуже ручний і доброзичливий. Я знаю, що він не боїться собак, а у мене було два чудо в клітці і моя птах була дуже цікава. Насправді, я більше турбуюся, що він буде кусати носи! Собаки діяли більш зацікавлені або трохи бояться його. Але собаки це собаки, а не кішки. хаха.

У мене були собаки все моє життя. Моїй собаці 12 років пішов в 2017 році, і моя мама (які ми ще жили в той час) прийняла цуценя близько 3 місяців. Тепер, коли ми переїхали у власний будинок, я сумую, що спілкування більш великої тварини. (Моя птах, але він не любить собак, він не може тримати ноги в теплі вночі ха-ха). Ми живемо в квартирі і навіть маленька собачка не підійде наш спосіб життя прямо зараз, але кішка була стара, розслаблена кішка).

Моя птах у клітці, що становить близько 24"х24"х30" дати або взяти. Його клітка стоїть на багатофункціональний кухонний ролик шафи річ (близько 4 футів від Землі). Ми тримаємо його в нашій вітальні. Він вписується в основу своєї клітці абсолютно без кімнати на будь-якій стороні для тварини на окуня. Клітини і підставки підставка зі спиною до стіни і з одного боку до книжкової полиці. Немає місця, де кішка могла бути поруч з ним, крім статі. Протягом дня, я згорнути його до центру кімнати, ближче до вікна, щоб бачити, до цих пір ще обличчям до стіни, але боків відкритими.

Мій чоловік і я шукаєте в прийнятті кішка 4-6 років, тиха і спокійна. (Я зовсім впала стрімголов з середнього віку і літніх кішок коли я пішов в наш місцевий гуманного суспільства чотири роки тому)

Він-студент в режимі онлайн і може працювати неповний робочий день, але зараз він знаходиться вдома весь день. (Я працюю повний робочий день, але я вночі додому на вихідні, я приходжу додому на годину в середині дня) він буде в змозі тримати очей на всіх. Якщо ми обидва з нас хотів би тримати кішку в нашій спальні з закритими дверима (можливо заблокований) все, що він/вона потребує, поки нас немає (2-3 години максимум). І тримати птицю у нашій вітальні.

Щоденний динамічний буде працювати приблизно так: дайте кішці достатньо ігрового часу на 30 хвилин поставити його/її в наш номер, поки наша птиця має деякі літають-про час протягом 30 хвилин. Після того, як птах повертається в Кот будуть допущені до загальної площі будинку знову. Вночі я хочу тримати кішку в нашій спальні з закритими дверима, поки я не можу бути на 100% впевнені, що сталося вночі. Тим не менш, я готовий тримати кішку в нашу кімнату на ніч для решти його життя.

Я не прошу рад на птаха з клітки, поки кішка знаходиться в одній кімнаті. Це не мій намір. Я планую не є птаха з клітки з кішкою в кімнаті.

Я питаю, Що буде стару кішку цікавитися птах взагалі? Я припускаю, що це залежить від самого кота. Просто присутність кішки бути шкідливо для птахів? Я не впевнений, як він буде діяти, так як він його добре з інших більш великих істот, ніж він сам (тобто собаки). Я знаю, що обидва є природними "ворогами" і читали багато страшилок, і не дарма. Я хочу, щоб хтось зі мною і своїм досвідом з доведенням будинку стару кішку з птахом вже в сім'ї. Ми плануємо тримати кішку годували і зайнятий, щоб у міру наших можливостей, тому він не буде зацікавлений. Чи вся ця ідея кішки в будинку погана ідея всім разом?

Спасибі за Ваш внесок!

+553
TheLord 5 квіт. 2019 р., 21:04:01

Не надто зациклюйтеся на конкретних порід, особливо якщо ви хочете Фостер. Дивиться за собакою в її власній є ключем до пізнання, якщо його право для вас. Я дивлюся, що вам потрібно, щоб відповідати вашому житті навколо собаки, а не навпаки, кожна тварина має свої тонкощі, проблеми і тривоги, і ви повинні працювати з ними.

Схоже, що ви не новачок в собаках, тому я б рекомендував заохочення/удочеріння дорослого собаки в якості першого кроку, вони мають тенденцію бути легше, оскільки вони, взагалі кажучи, люблю просто гарне місце для відпочинку та хороший зріз життя (12-18 років) з собакою за пару років, де, як щеня кулька азарту і енергії протягом перших кількох років.

Легкість в молодшій собаки з плином часу. Цуценята та собаки-рятувальники, так обидва чудові, але вони повний термін, як діти, і так багато вам повернули або висадили в рятувальних центрах як люди стрибають у те, що вони були просто не готові до його великі Ви робите дослідження і готові робити те, що правильно, щоб підготувати себе.

Якщо ви рішуче налаштовані на конкретну породу, а потім подивитися, щоб виховати собак з подібними особистостями і розмірів, цуценята є, але вони, як правило, бувають швидко розкуплені.

+525
Kevin McGrath 1 лют. 2013 р., 03:45:57

Один з моїх котів несподівано почав кульгати 2 тижні тому. У неї все було добре один день, тоді на наступний день вона була сильно припадаючи на ліву задню ногу і в один день вона навіть не буде намагатися наступити на нього, просто стрибаючи на одну із задніх ніг, інший поруч з її живота. Якщо це важливо, вона становить близько 12-13 років (вона допомога так ніхто точно не знає).

Як це було Різдво, не можна було потрапити до ветеринара в день, так що я взяв її до ветеринара, як тільки я могла на пару днів пізніше. Вони зробили рентген, а потім ветеринар сказала, що від рентгенівського швидше за все, у неї була порвана зв'язка в коліні. Я взяв кота додому разом із коштує 2 тижні анти-запальних ліки. Вони сказали, що операція може бути розглянутий, але тільки після того, як кіт буде втрачати трохи ваги. В іншому випадку, просто дайте їй велике тишею і спокоєм, переконайтеся, що вона не повинна стрибати/бігати/і т. д. - І вона заживе самостійно протягом декількох місяців або, може бути, трохи більше.

Кілька днів тому я отримав телефонний дзвінок від ветеринара, що вони переглядають рентген ще раз з іншим ветеринаром і інші ветеринарний лікар сказав, що там може бути трохи кісткової втрати в ногу, що означає, що у неї пухлина кістки і ногу доведеться ампутувати, щоб позбавити її від постійного болю. Ветеринар підкреслив, що такі пухлини зазвичай доброякісні.

Тепер, це, здається, не складається в мене. Якщо б це були втрати кісткової маси, спричиненою пухлиною кісток, він буде поступовим, а хромая прийшла раптово: все було в один день чудово, і вона не наступала на ногу на наступний день. Крім того, вона, здається, не бути болю. Її поведінка не змінилася інших, чим менше рухів. Вона до цих пір із задоволенням їсть і п'є.

Я беру її знову до ветеринара завтра - вони хочуть зробити біопсію тканин. Ще, я тепер підозріла штука. Очевидно, що якщо немає іншого способу, щоб врятувати кішку, ми підемо на ампутації, але я не хочу робити це тільки тому, що "там". Ветеринар сказав про це мимохідь, точно так само я хочу, що мені потрібно купити корм для кішок.

Моє питання: наскільки ймовірно це дійсно буде втрата кісткової маси за пухлини і що ще може бути? Навіть якщо це пухлина, чи є спосіб, щоб уникнути ампутації ноги?

Що стосується її ваги, її розмір, ідеальний вага становить приблизно 5 кг. В даний час вона є 6.7 кг. Вона була ображена на початку свого життя, а потім забрав з її рук з RSPCA і я прийняв її від захисників. Коли я привіз її додому, вона була під 3 кг. Незважаючи на спроби контролювати її дієту, вона швидко набрала вагу (вона на вулицю піде і наловити мишей або птахів і їдять їх) і дістався до 8,5 кг протягом року. Нам вдалося втратити близько 2 кг з тих пір. В цілому, вона жила зі мною близько 10 років.

+516
Hugo Ise 24 вер. 2019 р., 13:23:59

Спочатку кролика буде подряпати вас, коли ви помістіть їх в клітку. Хитрість полягає в тому, щоб перемістити їх навколо багато, коли ви забрати їх, і зробити це швидко. Я нижче мого зайчика і дозволить їй зіскочити з руки, коли вона знаходиться недалеко від Землі (1 фут або 30 см), щоб забезпечити безпеку нас обох.

+481
nh2 21 лист. 2015 р., 06:03:24

У мене є пес, який почав проявляти сильний пастуший інстинкт. Я хотів би бути зручно ходити з ним без повідка. Однак він дуже агресивний по відношенню до скейтбордистів, які котяться. Він менш агресивний по відношенню до байкерів, але іноді хоче, щоб переслідувати і НІП на них. Нарешті, деякі бігуни, здається, тягнути його курок і він хоче ганятися, гавкати, і кусатися теж.

Що є кращим способом, щоб навчити його перестати ходити після таких речей?

+399
user160473 10 серп. 2014 р., 17:04:00

В 2 місяці ваш кошеня давно здатні перетравлювати тверду їжу. Після відлучення дитини від грудей більшість особин у ссавців, у тому числі і кошенята втрачають здатність нормально перетравлювати молоко (лактозу конкретно), так що якщо ви збираєтеся дати це молоко, переконайтеся, що це Кітті молоко, яке легко доступні в магазинах.

+385
zeri 25 лип. 2013 р., 19:37:32

У нас п'ять кішок, чотири дорослих і один кошеня. Інші кішки їдять добре, але це просто тримати тонкий худий, худий як фотомодель на подіумі. Вона Мейн-кун і просто отримав в цьому місяці два рочки, і я починаю турбуватися про її вазі. Вона складає трохи більше 90 см (3 фути), включаючи хвіст, і важить близько 3,5 кг (до 8 кг). Вікіпедія говорить доросла кішка Мейн-кун повинен бути від 10 до 15 фунтів.

Вона їсть сухий корм і вологий корм, так само як і решта, але такої невеликої суми їм на час. У нас сухий корм в постійній пропозиції та вологі корми два або три рази в день. Протягом перших 18 місяців я говорила собі, що вона просто зайнята ріс, як ці мейн-куни повільно нарощувати своє тіло, так що вона просто не розумію, маси тіла, доки вона не досягла свого повного розміру. Але й інші наші кішки (трохи) молодше це одне, а вони дивляться як вже на їх повний розмір дорослий. Так от за останні півроку я був цікаво, якщо вона в порядку.

Півроку тому вона була у ветеринара, щоб зробити їй щеплення і вет говорив, що у неї може бути тічка кожен так часто, і те, що споживає багато енергії. Ветеринар сказав, що наш кіт впевнений, що це трохи занадто худий, але це повинно змінитися найближчим часом після стерилізації. Я не знаю, у нас є плани, щоб дозволити їй мати один набір кошенят, перш ніж робити це. І ми чекали, щоб вона росла і до введення її в тому. (Чому це у нас тепер є кіт..)

Після розмови з ветеринаром я почав купувати Роял Канін невідкладні 33 ароматичних залучення їжа для вибагливих кішок. Тонка кішка, здається, подобається, але інші наші кішки люблять його. Тому наші інші кішки набирають вагу, можливо, трохи занадто весело, тільки тому, що я намагаюся відгодовувати цим.

Підводячи підсумок: двох річна жінка Мейн-кун дуже тонкий, хоча вона є. Наскільки тонкий це нормально для цієї породи? Я турбувався даремно, а якщо ні, то що я можу зробити?

+373
shobhit jain 14 лют. 2012 р., 20:41:11

Іноді мої черепахи не активні взагалі. Вони з'являються плаваючими на поверхні, навіть не рухаючи тонкими. Я взагалі міняти воду в такому випадку.

Але я теж думаю, що не даєте їм належну відкритому повітрі, сонячне світло і роблячи їх активними. Я не впевнений, чи є це дійсно проблемою? Якщо так, я зроблю все грітися в тіні світла поблизу повсякденного вікна. Якщо ні, то як я повинен поступити в цій ситуації?

Редагувати: додано більше інформації.

  1. Джерело світла в акваріумі - КЛЛ 8 Вт, тільки 1
  2. Розмір акваріума = 24X36x24.5. Гравій на дно акваріума і деякі пластикові квіти для краси. Вони люблять сидіти на них. Я не знаю, як вони роблять, але вони можуть годинами сидіти на них.
  3. Фільтр - два заглибних фільтрів. Вони взагалі люблять сидіти на верхній частині фільтру :). Може, вони хочуть дістатися до КЛЛ кріпиться на верхній частині акваріума. enter image description here
  4. Один пухирець повітря виробник - камінь повітря прокладки, так що комарі не сідають на поверхню і відкладають яйця.
  5. Яка черепаха - я не знаю, але можна подивитися фотографії в інший мій питання тут Червона плоть виходить моя черепаха за хвіст
+363
jerrymouse 7 квіт. 2018 р., 11:01:36

Мій ветеринар зазначив, що не всі антибіотики небезпечні для кроликів. Які антибіотики безпечні віддати кроликів? Чи є маршрут (Oral проти ін'єкцій) робити відмінності? Є частота або обмеження по тривалості, яка відрізняється від інших тварин, які можуть використовувати ті ж ліки?

+327
randeera epasinghe 12 квіт. 2014 р., 08:52:40

Гадів треба терморегулят, так що ви завжди повинні мати денні грілася світ разом з УФ-лампи для кулера кінця. Ртутні лампи або металогалогенні лампи гріються сильніше для ультрафіолетового випромінювання, а також тепла для того, щоб ніжитися.

Деякі галогеніди металів мають гарячі точки (основні райони з високою УФ-вихідний), Зоо-мед продуктами є способом піти для забезпечення безпеки.

1) PowerSun - Металогалогенні

2) SolarGlo - Ртутні Лампи

Кулер треба освітлення денне пробки, це дасть СФ на всю довжину корпусу.

1) ReptiSun 10.0 Т5 Хо

Всі ці лампи випромінюють ультрафіолетові промені протягом 1 року і повинен бути замінений. Вам доведеться відрегулювати відстань з фари в залежності від висоти його корпусу, як вони повинні бути на певній відстані, щоб не допустити надмірного впливу.

Котушка лампи не достатньо для УФ-виробництва для бородатих драконів, їм потрібна висока продуктивність освітлення.

Я б не став включати фари в нічний час, так як він перериває свої цикли сну, щоб тримати його теплий вольєр на ніч використовувати керамічний тепловий випромінювач або встановити undertank нагрівальних кабелів (тільки для використання з терморегулятором).

Для отримання додаткової інформації про бородатих допомоги драконів ви можете переглянути наступні питання:

Дієта і догляд за бородатого дракона

Що являє собою хороший субстрат для тераріуму бородатого дракона?

Чому червоні цибулини погано для мого бородатого дракона?

Як сказати секс бородатого дракона?

+318
cnmicha 18 бер. 2019 р., 18:02:05

Я зі Сполучених Штатів. Я разом з моїм другом в невеликій стартап-індустрії в рідне село в Південній Індії.

Я відвідую 2-3 рази в рік. Є невеликий вуличний пес, по імені Taiku, на нашому заводі, який був прийнятий персоналу об'єкта і робить чудову роботу, тримає годинник за місце на ніч.

Проблема, в той час як він використовується для місцевих жителів він завжди дуже насторожено ставилася до мене, коли я приїхав на завод. Чи можу я приїхати на службовій машині, пішки, або на задній частині мотоцикла мого партнера, він буде погрожувати мені, як тільки він помічає мене, тримаючи свою землю і випускаючи нескінченний гортанний гарчання. Це відбувається кожен раз, коли я приїжджаю, кожен день, кожен раз, коли я відвідую.

Я звик миритися з агресивних собак, які будуть гавкати і огризатися, коли вони намагаються встановити відвадити сторонніх. Однак, Taiku воліє низький рик і холодний погляд, який нас завжди вчили поважати як серйозне попередження.

Іноземці не знаходять, що дуже часто в село, і він веде себе таким чином з ким я приніс разом зі мною. Я думаю, що це видовище нам, можливо, наші білошкірі особи, а не наш запах, що ставить його, як він не повинен вести себе таким чином навколо мене весь час.

Наприклад, коли я в офісі, як правило, немає драми. Насправді, він в даний час сидить в двох метрах від моїх ніг. Був один випадок, коли він навіть ласкаво стояв між моїх ніг. Я думав у цей момент, можливо, ми зробили прорив. Я взяв його просто на хвилинку і дозволь йому робити свою справу, і пару хвилин (після того, як я був поза діапазону щелепи), я привернув його увагу, зробивши ввічлива мова-тах і пропонуючи свою руку на його запах. Однак, як тільки він помітив моє обличчя, почав гарчати, в якийсь момент він повинен був бути випровадив з офісу.

Він у своєму неприйнятті мене дуже наполегливий. Він буде продовжувати гарчати на мене навіть з руки мого напарника тримаючи за комір, або навіть в той час, зіткнувшись з піднятою палицею на одного із співробітників, (які він в іншому випадку поважаю і буду представляти переконливо).

Мої щоденні надходження, як правило, фіаско співробітників танцює між нами, кричати і ганятися за нею з дрючком. Я завжди триматися на місці і спокійно йти всередину. Я ніколи не реагував на страх і він не виконав своїх погроз. Я не особливо турбувався про насправді отримав трохи, але мені цікаво, якщо було б більш мирним шляхом, щоб прибути.

Має хтось досвід з собакою такий? Ніколи ні будь-які спроби познайомитися зі мною, просто миттєвий, постійні агресії, яка, здається, повністю відвернути його від усього іншого навколо нього. Я можу що-небудь зробити, щоб помиритися?

+294
Cynthia Hooker 25 квіт. 2016 р., 12:11:25

Моєму коту трохи більше року. Він почав чхати кров'ю. Відвезли його до ветеринара і отримали антибіотики при респіраторної інфекції.

Він являє собою критий кішки але після відвідування ветеринара, він зупинявся і спав багато. Потім він відчув себе краще і вийшов. Це було в червні. Її жовтня і не повернувся.

Я думав, що щось станеться до недавнього часу. Я одного разу бачив його в моєму дворі, він вів себе так, ніби не знаєш мене. Тоді у мене була мертва птиця на мій крок, думаючи, що це був він, то сьогодні знову у дворі.

Він не відповідає, Коли я називаю його. Я помітив, що у нього новий нашийник на. Що не так?

+257
Sharon Berry 13 груд. 2014 р., 09:06:29

Він просто повинен бути утвореним у всьому світі. Що-небудь почитати про методи навчання та почати навчання його ... до речі, половину або більш успішного навчання собаки є для людини також поглинає навчання - це не все про собак.

+254
Jenning Lim 10 жовт. 2014 р., 01:45:39

Мій beardie була кілька скукоженным потрібні ваги на животі трохи, спочатку це було тільки один або два, але тепер там значно більше, і вони ще й на руки. Я не впевнений, якщо вони ніжні чи ні, він зазвичай не любить мати ноги кисті при купанні (я користуюся м'якою зубною щіткою), але він був як би смикаючи назад більше часу, ніж зазвичай.

Будь-яка ідея, що це або щось турбує? enter image description hereenter image description here

+242
Sokoban 15 січ. 2012 р., 12:28:50

У нас є 7-місячний триколірна кішка на ім'я Milù, який дуже активний, пустотливий і любить грати з іграшками або з нами. Вона любить грати в хованки, насідає на нас, атакуючи наші ноги і руки, переслідує нас і переслідує нас, і робить її високі стрибки, граючи з нею, та іграшки для птахів.

Milù не дуже грайлива кішка, але вона міла по-своєму. Вона любить за нами, сидячи навпочіпки на підлозі, щоб подорож з нами і нявкає, якщо вона не бачить нас. Вона муркотання машини ночами і любить місити і обніматися з нами, поки ми спимо.

Я працюю з дому і як ви знаєте, кішка + робота на дому = катастрофа. Мій кіт просто не давав мені працювати, навмисно або навіть ненавмисно. Вона дуже активна кішка і потребує постійної уваги і грати. Вона зазвичай приносить мені свої іграшки, ніби каже мені: "давай грати", і я просто не мають серця, щоб сказати їй немає. Іноді, коли я ігнорую її, вона злегка кусає мої ноги і руки, щоб показати, що вона засмучена через мене. Інші часи, вона буде дивитися на мене так довго і тільки Бог знає, про що вона думає. Я просто танути й уступати. Я спробував закритися в кімнаті, щоб я міг зосередитися на своїй роботі, але вона нявкає у двері або залишається і чекає там для мене навіть протягом кількох годин.

Тому я переконав свого чоловіка, щоб отримати іншу кішку для нашого ситцю, щоб вона не відчувала себе самотньо, коли я працюю. Багато людей кажуть, що дві кішки краще, ніж одна і я натхненна цим. Адже, коли ми їздили у відпустку з нашою кішкою, я бачила її дуже цікаво з іншими кішками і собаками у нас в гостях в нашій квартирі на фермі. Ми думали, що вона не буде ворожою до іншим кішкам.

Тому я зателефонувала у місцевий притулок і я сказав їм, що мені потрібна активна і грайлива кішка для мого ситцю. Вони сказали мені, що у них це 4-місячного і вже стерилізована жіночий смугастий кіт, який муркоче машина і любить грати. Вони також сказали, що вона жила в якийсь момент з літніх кішок на вулицях. Вона виглядала як ідеальний матч для Milù, і ми вирішили взяти її і назвала її Віолетою.

Віолетта це самий милий кіт, якого я зустрічала. Вона голосно муркоче всім, любить сидіти і замішувати колінах, і вона буде робити це протягом години в будь-який час доби. Вона також сповнена енергії. Вона ніколи не втомиться грати з іграшками. У неї теж є деякі недоліки, однак. Вона не дуже добре прибирала сама, завжди кігтями за все (так боляче, коли вона місить, так як я підстриг нігті), а вона бурчить навіть з-за дрібниць. Вона теж так хоче і має мене перші стосунки.

Ми зробили звичайну кішку введення ритуалу на тиждень - роздільні кімнати, поступове введення аромати, змінюючи сайту, котів їдять за дверима і т. д. Все йшло досить добре. Спочатку були деякі сичить від мене живе кішка, але потім вона почала відчувати себе більш комфортно кожен день. Коли не було більше шиплячих і вони могли б поїсти разом, ми вирішили повністю відкрити будинок для них. Я був такий щасливий бачити їх сну майже впритул один до одного і коли вони почали грати. Однак, це-те, де проблема починається.

Коли, нарешті, Milù відчувала себе комфортно поруч з Віолеттою, вона поступово повернулася до своєї реальної особистості - вона знову почала сигналити біля будинку, то вона не на перші кілька днів Віолетта був представлений їй. І вона почала грати з Віолеттою, і вона, здавалося, так прагнув до неї як партнера. По-перше, вона була трохи задирака до Віолеті, напевно, встановити панування над нею, і Віолетта була в порядку з цим. Потім вона почала гнати Віолетта, щось Віолетті не подобалося спочатку і вона буде нити. Тоді, напевно, Віолетта зрозуміла, що Milù не хочу ранити її, і вони почали переслідувати один одного навколо - тобто буквально бігають, Milù бігає за Віолетою потім навпаки. Поки тут, все було нормально. Але Milù не хоче просто бігати, їй потрібен справжній кіт грати, тобто більше фізичної - відмахуючись, боротьба, кусатися, і т. д. І я думаю, що це просто нормально? Але Віолетта не хотіла ніяких контактів на всіх, і всякий раз, коли Milù відповідає на неї або навіть злегка торкалася її хвоста, Віолетта буде скиглити і іноді кричить ніби її вбивають.

Ми намагалися сказати Milù, щоб бути більш м'яким з Віолеттою, і вона зробила це. Коли вона кути Віолетта, вона повертається і залишає Віолетта. Але як тільки вона її на Віолетта, Віолетта буде стрибати і бігати за нею, і гра починається знову, Milù стає трохи не по фізичної, а потім Віолетта скиглить, і так далі. Це тривало якийсь час, і тоді ми думали, Віолетта б з'ясувати, як протистояти Milù.

Коли вони не грають, вони ведуть себе дуже добре. Milù перестав повністю сичачи і прийняв Віолетти в її будинку.

Однак, під час ігор, ниття Віолети стало гірше, Потім вона почала ричати, потім шипіти, і я думаю, що це розчарування Milù. Все, що вона хотіла грати з Віолетою. Я спостерігалася у неї під час їх відтворення, і вона, здається, не мають її кігтями. Я навіть бачу її, ледве стримуючись, але Віолетта продовжує своє ниття. Кожен раз, коли Milù кутах її, Віолетта буде лежати на спині в оборонний режим і скиглить і гарчить на Milù. Але якщо є агресія з боку Milù, я не розумію, чому Віолетта прибіжить назад в Milù для більш грати Milù і відвернувся від неї.

Два дні тому, хоча, як-то все пішло з рук. В цих п'єсах, Milù, як не дивно, не вниз, як звичайно, і продовжував відмахуватися Віолетта. Віолетта кричала і гарчала, Milù накинулися і не слухала мене. Моя 8-річна дочка плакала і кричала на Milù, коли вона спостерігає за подіями в декількох сантиметрах від її ніг. Це було сюрреалістично! Мені довелося окропити водою Milù для окремої кішки. І ми покласти їх у різних кімнатах цілий день.

Коли мій чоловік повернувся з роботи, ми спробували зібрати дві кішки. Все виглядало нормально. Кішки вели себе так, як ніби нічого не сталося. Потім вони почали грати! І все пішло шкереберть. Вони виявилися у важкому бою з хутром літають. Milù не дивився, працював, але Віолетта так розлютилася.

Тому ми спробували зосередитися на Віолетту і зробили деякі зауваження. Коли ми одні граємо з Віолетою з іграшкою, вона так накачують адреналіном і навіть більше енергії, ніж Milù робить. Однак, вона, здається, вміє грати тільки з іграшками. Крім цього, вона не відповідає або не знає, що робити в інші види ігор. Лазерна дот - немає відповіді, граючи з руки - ні відповіді, сталкінг - байдужий, хованки - не зацікавлені, нас дивує її - ніякої реакції, вона просто дивиться на нас, женучи з нами - ніякої реакції.

Але ці речі Milù любить робити! І тепер я в розгубленості! Я не знаю багато про Віолеті, але він, схоже, росла вона повністю ізольована від інших кішок, що вона не знає, як взаємодіяти з ними, і кожен рух, інша кішка робить це небезпечним для неї. Так що я думаю, ось чому вона раптом приймає захисну позу, коли Milù грає з нею. І як-то, непередбачуваність Віолетта зірвала Milù.

Зараз моя ситуація така: у мене є дві кішки, що обидва потребують уваги, один у вітальні, інший в спальні. Я не можу працювати, тому що Milù зі мною і хоче уваги, а я чую Віолетта нявкання за дверима у вітальні. І це зводить мене з розуму. Тепер, що Віолетта знає весь будинок, вона не нормально-бути знову поміщений в номер і постійно нявкає.

Я всерйоз розглядає повторно самонаведення Віолетта. По-перше, тому що я не знаю, як впоратися з її ситуацією. Milù це моя перша кішка і я її тільки 6 місяців, так що мій досвід в кішка дуже обмежений. Віолетта повинен знати, як бути котом, але тільки кішка могла б навчити її, як це зробити. І чесно кажучи, я не впевнений, якщо я хотів би сидіти і чекати, поки вона дізнається від Milù. Що, якщо вони в кінцевому підсумку шкодить один одного всерйоз? У мене є 8-річна дочка і це розбиває моє серце бачити її плакати та кричати, коли дві кішки б'ються. Що, якщо вони в кінцевому підсумку шкодить моя дочка в одному з цих боїв?

Я дійсно думаю, що Віолетта-це ідеальна кішка в родину, в якій немає інших тварин у ньому. Я бажаю, щоб вони сказали мені більше про виховання Віолетта, перш ніж вони дали мені.

Будь-які поради або думки буде високо цінується.

+211
user318744 7 жовт. 2011 р., 18:37:47

Краще всього почати з однієї собаки. Потрібно розвивати міцні стосунки з однією собакою в першу чергу.

Мене більше турбує, що ви працюєте з 8-5 і приблизно 7-6 кожен день. Вам потрібно когось провідати собаку як мінімум два рази в день, грати з ним і брати його по нужді. Тоді вам доведеться витратити багато свого вільного часу з собакою, не виходячи за вечір (якщо ви не можете взяти собаку).

Це далеко не ідеальна ситуація. Ви можете чекати, щоб отримати собаку, поки у вас більше вільного часу проводити з ним?

+187
sudhAnsu63 2 січ. 2013 р., 01:18:37

так як я люблю равликів, я намагаюся написати відповідь.

Ти мав на увазі спільні сухопутні равлики?

Він сказав, що



Кожен виводок може налічувати до 100 яєць.
Сад равлики ховати свої яйця в неглибокій грунту, в першу чергу, в той час як погода тепла і волога, як правило, від 5 до 10 см ...


Важко передбачити, якщо яйця були пошкоджені чи ні. Як правило, через чотири тижні ви побачите babysnails вийшовши з яйця. Так що ви повинні спробувати, щоб тримати контейнер в теплі, наприклад, не надто холодно. І трохи удачі, ви повинні отримати найближчим часом який-небудь милою babysnails

+49
SprySpirit 15 черв. 2016 р., 08:27:30

Показати питання з тегом

$200 cialis coupon 10 mg tadalafil generic 5 mg cialis over the counter at walmart best price for tadalafil 20 mg buy cialis buy cialis generic tadalafil buy cialis online buy cialis online without script buy tadalafil buy tadalafil online canadian cialis online pharmacy canadian pharmacy cialis cheap cialis cheap cialis generic cialis cialis 20 mg best price cialis 20mg cialis 30 day sample cialis 30 day trial coupon cialis and alcohol cialis before and after cialis canada cialis canada pharmacy online cialis cost cialis coupon cialis coupons cialis coupons printable cialis dosage cialis dosage information cialis for daily use cialis for sale cialis free trial cialis free trial voucher for cialis cialis generic cialis generic release date cialis generic tadalafil cialis lowest price cialis online cialis online pharmacy cialis over the counter cialis over the counter at walmart cialis patent expiration date extended cialis picture testimonials cialis pills cialis price cialis prices cialis reviews cialis side effects cialis tadalafil cialis tadalafil 20 mg cialis vs viagra cialis vs viagra which is better cialis without a doctor's prescription cialis without doctor prescription cost of cialis cost of tadalafil generic at walgreens coupon for cialis by manufacturer does cialis lower blood pressure generic cialis generic cialis at walmart generic cialis canada generic cialis canada pharmacy generic cialis from india generic cialis tadalafil generic tadalafil generic tadalafil 20 mg is there a generic for cialis online cialis purchasing cialis on the internet side effects for cialis side effects for tadalafil side effects of cialis tadalafil tadalafil 20 mg tadalafil 20 mg canadian drug stores tadalafil 20mg tadalafil 20mg lowest price tadalafil 5 mg tadalafil 5mg tadalafil cost at walmart tadalafil dosage tadalafil generic tadalafil generic at walgreens tadalafil generic best prices tadalafil online tadalafil price tadalafil side effects tadalafil tablets tadalafil without a doctor's prescription viagra vs cialis viagra vs cialis vs levitra warnings for tadalafil $200 cialis coupon 10 mg tadalafil generic 5 mg cialis over the counter at walmart best price for tadalafil 20 mg buy cialis buy cialis generic tadalafil buy cialis online buy cialis online without script buy tadalafil buy tadalafil online canadian cialis online pharmacy canadian pharmacy cialis cheap cialis cheap cialis generic cialis cialis 20 mg best price cialis 20mg cialis 30 day sample cialis 30 day trial coupon cialis and alcohol cialis before and after cialis canada cialis canada pharmacy online cialis cost cialis coupon cialis coupons cialis coupons printable cialis dosage cialis dosage information cialis for daily use cialis for sale cialis free trial cialis free trial voucher for cialis cialis generic cialis generic release date cialis generic tadalafil cialis lowest price cialis online cialis online pharmacy cialis over the counter cialis over the counter at walmart cialis patent expiration date extended cialis picture testimonials cialis pills cialis price cialis prices cialis reviews cialis side effects cialis tadalafil cialis tadalafil 20 mg cialis vs viagra cialis vs viagra which is better cialis without a doctor's prescription cialis without doctor prescription cost of cialis cost of tadalafil generic at walgreens coupon for cialis by manufacturer does cialis lower blood pressure generic cialis generic cialis at walmart generic cialis canada generic cialis canada pharmacy generic cialis from india generic cialis tadalafil generic tadalafil generic tadalafil 20 mg is there a generic for cialis online cialis purchasing cialis on the internet side effects for cialis side effects for tadalafil side effects of cialis tadalafil tadalafil 20 mg tadalafil 20 mg canadian drug stores tadalafil 20mg tadalafil 20mg lowest price tadalafil 5 mg tadalafil 5mg tadalafil cost at walmart tadalafil dosage tadalafil generic tadalafil generic at walgreens tadalafil generic best prices tadalafil online tadalafil price tadalafil side effects tadalafil tablets tadalafil without a doctor's prescription viagra vs cialis viagra vs cialis vs levitra warnings for tadalafil blue chew viagra scam buy viagra buy viagra online buy viagra online canada pharmacy buy viagra online without script canada pharmacy viagra generic canadian pharcharmy online viagra canadian viagra canadian viagra without a doctor prescription cheap viagra cialis vs viagra cost of viagra female viagra female viagra pills free viagra free viagra samples generic viagra generic viagra 100mg generic viagra available generic viagra canada price generic viagra online pharmacy generic viagra sildenafil citrate generic viagra without a doctor prescription herbal viagra how does viagra work how long does viagra last how much does viagra cost how to take viagra for maximum effect i took viagra mom levitra vs viagra mom gives son viagra natural viagra natural viagra alternatives that work natural viagra substitute nizagara 100 mg vs viagra online viagra online viagra without subscription over the counter viagra real life viagra demonstration revatio vs viagra side effects of viagra sildenafil sildenafil 100mg sildenafil 20 mg sildenafil 20 mg tablet sildenafil 20 mg tablet vs viagra sildenafil citrate sildenafil citrate 100mg sildenafil citrate 20 mg sildenafil coupons sildenafil dosage sildenafil dosage recommendations sildenafil generic sildenafil side effects sophia viagra sophia viagra bikini sophia viagra hot stendra vs viagra stepmom gives son viagra viagra viagra 100mg viagra before after photo actual viagra boner viagra canada online pharmacy viagra coupon viagra coupons viagra coupons from pfizer viagra dosage viagra dosage recommendations viagra erection viagra erection after ejaculation viagra for men viagra for sale viagra for sale on amazon viagra for women viagra generic viagra generic availability viagra generic release date viagra in action viagra on line viagra online viagra online canada pharmacy viagra online pharmacy viagra patent expiration viagra pill viagra pills viagra porn viagra prank viagra prices viagra samples viagra sex viagra side effects viagra substitute viagra vs cialis viagra without a doctor prescription viagra without doctor prescription what is viagra when will generic viagra be available blue chew viagra scam buy viagra buy viagra online buy viagra online canada pharmacy buy viagra online without script canada pharmacy viagra generic canadian pharcharmy online viagra canadian viagra canadian viagra without a doctor prescription cheap viagra cialis vs viagra cost of viagra female viagra female viagra pills free viagra free viagra samples generic viagra generic viagra 100mg generic viagra available generic viagra canada price generic viagra online pharmacy generic viagra sildenafil citrate generic viagra without a doctor prescription herbal viagra how does viagra work how long does viagra last how much does viagra cost how to take viagra for maximum effect i took viagra mom levitra vs viagra mom gives son viagra natural viagra natural viagra alternatives that work natural viagra substitute nizagara 100 mg vs viagra online viagra online viagra without subscription over the counter viagra real life viagra demonstration revatio vs viagra side effects of viagra sildenafil sildenafil 100mg sildenafil 20 mg sildenafil 20 mg tablet sildenafil 20 mg tablet vs viagra sildenafil citrate sildenafil citrate 100mg sildenafil citrate 20 mg sildenafil coupons sildenafil dosage sildenafil dosage recommendations sildenafil generic sildenafil side effects sophia viagra sophia viagra bikini sophia viagra hot stendra vs viagra stepmom gives son viagra viagra viagra 100mg viagra before after photo actual viagra boner viagra canada online pharmacy viagra coupon viagra coupons viagra coupons from pfizer viagra dosage viagra dosage recommendations viagra erection viagra erection after ejaculation viagra for men viagra for sale viagra for sale on amazon viagra for women viagra generic viagra generic availability viagra generic release date viagra in action viagra on line viagra online viagra online canada pharmacy viagra online pharmacy viagra patent expiration viagra pill viagra pills viagra porn viagra prank viagra prices viagra samples viagra sex viagra side effects viagra substitute viagra vs cialis viagra without a doctor prescription viagra without doctor prescription what is viagra when will generic viagra be available $200 cialis coupon 10 mg tadalafil generic 5 mg cialis over the counter at walmart best price for tadalafil 20 mg buy cialis buy cialis generic tadalafil buy cialis online buy cialis online without script buy tadalafil buy tadalafil online canadian cialis online pharmacy canadian pharmacy cialis cheap cialis cheap cialis generic cialis cialis 20 mg best price cialis 20mg cialis 30 day sample cialis 30 day trial coupon cialis and alcohol cialis before and after cialis canada cialis canada pharmacy online cialis cost cialis coupon cialis coupons cialis coupons printable cialis dosage cialis dosage information cialis for daily use cialis for sale cialis free trial cialis free trial voucher for cialis cialis generic cialis generic release date cialis generic tadalafil cialis lowest price cialis online cialis online pharmacy cialis over the counter cialis over the counter at walmart cialis patent expiration date extended cialis picture testimonials cialis pills cialis price cialis prices cialis reviews cialis side effects cialis tadalafil cialis tadalafil 20 mg cialis vs viagra cialis vs viagra which is better cialis without a doctor's prescription cialis without doctor prescription cost of cialis cost of tadalafil generic at walgreens coupon for cialis by manufacturer does cialis lower blood pressure generic cialis generic cialis at walmart generic cialis canada generic cialis canada pharmacy generic cialis from india generic cialis tadalafil generic tadalafil generic tadalafil 20 mg is there a generic for cialis online cialis purchasing cialis on the internet side effects for cialis side effects for tadalafil side effects of cialis tadalafil tadalafil 20 mg tadalafil 20 mg canadian drug stores tadalafil 20mg tadalafil 20mg lowest price tadalafil 5 mg tadalafil 5mg tadalafil cost at walmart tadalafil dosage tadalafil generic tadalafil generic at walgreens tadalafil generic best prices tadalafil online tadalafil price tadalafil side effects tadalafil tablets tadalafil without a doctor's prescription viagra vs cialis viagra vs cialis vs levitra warnings for tadalafil